De mens achter de ondernemer

Deskundig en betrouwbaar, relatiebouwer, gewoon doen, recht door zee, gevoel voor mensen, maar ook zakelijk, respectvol. Dat zijn termen die bij me passen. Ik kom uit een ondernemers-gezin, ben een ondernemer en kijk vooral naar de mens achter de ondernemer. Want die is het hart van de onderneming. 

 

Succes of falen van de onderneming begint bij de ondernemer zelf. Ik heb snel inzicht in hoe een bedrijf in elkaar zit, werk me snel in in de materie.

 

Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen met wie ik werk. Daarom ben ik er ook écht voor hen. Ik neem ook na vijf uur en in het weekend de telefoon op. Ik kom ook in de avonduren naar iemand toe als dat nodig is. Ik neem mijn werk en mijn relaties serieus.

 

Ik houd van aanpakken, snel handelen; op basis van kennis van zaken, integriteit en eerlijkheid. Dat betekent ook dat ik zo nodig doorverwijs naar mensen uit mijn netwerk die op deelgebieden meer expertise hebben. Bijvoorbeeld een accountant als de financiële verantwoording dat vereist, of een (interim) HR-manager als de personele situatie daartoe aanleiding geeft.

 

Ik heb vanuit mijn arbeidsverleden een breed netwerk opgebouwd dat zich kenmerkt door deskundige mensen die uit hetzelfde hout gesneden zijn als ikzelf.

 

 

Speciale expertise op het gebied van

Reorganisaties

Financieringsaanvragen en –voorstellen

Ondernemingsplannen

Contact

Klanttevredenheid

Het Nieuwe Werken

Timemanagement